Τρίωρη στάση εργασίας 11.00 πρωί έως 14.00 μεσημέρι στα φαρμακεία της Αττικής
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ) καλεί τα μέλη του να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες σε νέους, ηλικίας 16 έως 30 ετών, στις 28 Φεβρουαρίου, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών.
Ειδικότερα, ο ΠΙΣ στην ανακοίνωσή του αναφέρει:
«Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται 2 χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών, του φονικότερου σιδηροδρομικού δυστυχήματος της χώρας με δεκάδες θύματα, κυρίως νέους ανθρώπους.
Την ημέρα αυτή ο ΠΙΣ, τιμώντας τη μνήμη τους με αίτημα για απόδοση δικαιοσύνης και δημιουργία ασφαλούς σιδηροδρόμου, καλεί μέσω των Ιατρικών Συλλόγων τους γιατρούς της χώρας, εντός του αυτονόητου καθήκοντός μας να προσφέρουμε δωρεάν τις υπηρεσίες μας σε νέους 16 έως 30 ετών».
Επίσης, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής «με απόφαση του Δ.Σ. συμμετέχει στο κάλεσμα των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου 2025, ορίζοντας τρίωρη στάση εργασίας (11.00 πρωί έως 14.00 μεσημέρι) των φαρμακείων την ημέρα αυτή.
Ο ΦΣΑ καλεί τους φαρμακοποιούς-μέλη του να συμμετάσχουν δίνοντας το παρόν στη συγκέντρωση της 28.2.25».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΛΘ: Ενημερώθηκε από το Υπερταμείο για τη ματαίωση του διαγωνισμού για τον Λιμένα Βόλου και επιφυλάσσεται
- Λ. Οίκος: Ο Τραμπ ανήγγειλε τον Άλμπερτ Μπουρλά και οι παριστάμενοι τον αποδοκίμασαν
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο Stoxx 600 έκανε το 9Χ9 στα εβδομαδιαία κέρδη – Ο DAX έπεσε ενόψει εκλογών
- Τραμπ: Δεν νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να συμμετάσχει στις συνομιλίες ο Ζελένσκι
- ΕΣΗΕΑ: Οι διορισμένοι του ΕΣΡ «δίκασαν» το Mega μετά από προσφυγή του Γρ. Δημητριάδη
- Reuters: Η Ρωσία θα μπορούσε να δώσει τα «παγωμένα» 300 δισ. δολάρια για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας
- Χρηματιστήριο: Έκανε το 2Χ2 κοντά στις 1.615 μονάδες και έκλεισε την 9η σερί εβδομάδα με κέρδη
- Ζαχαράκη και Γκίκας για δημογραφικό και νησιωτικότητα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις