Επιχειρήσεις

FOOD EXPO 2024: Ανοίγει τις πόρτες του 9 -11 Μαρτίου με πάνω από 50.000 προϊόντα

Το εκθεσιακό event που έχει μπει στην agenda περισσότερων από 45.000 food traders από όλο τον κόσμο - 280 διεθνείς εκθέτες από 30 χώρες

Η FOOD EXPO εδώ και 10 χρόνια αντιπροσωπεύει με το καλύτερο τρόπο τον κλάδο των τροφίμων και ποτών σε διεθνές επίπεδο, καθώς οι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις του F&B industry έχουν αποκτήσει το δικό τους σημείο συνάντησης με τους πιο δυναμικούς επιχειρηματίες της οργανωμένης λιανικής, του χονδρεμπορίου, της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης, από κάθε γωνιά του πλανήτη.

1.300 brands

Μεγάλα επιχειρηματικά ονόματα της ελληνικής και παγκόσμιας βιομηχανίας τροφίμων και ποτών, θα παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης πάνω από 50.000 προϊόντα και , δημιουργώντας την πιο αξιόπιστη αγορά στον παγκόσμιο χάρτη τροφίμων και ποτών για πελάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επίσης, πάνω από 4.000 food traders από 80 χώρες έχουν ήδη βάλει στην agenda τους τη διοργάνωση του 2024. Παράλληλα, 900 key buyers θα την επισκεφτούν μέσω του προγράμματος Hosted Buyers και θα πραγματοποιήσουν 13.500 b2b meetings με τους εκθέτες.

280 διεθνείς εκθέτες από 30 χώρες

Πάνω από 280 εταιρίες από το εξωτερικό θα είναι εδώ για να σας παρουσιάσουν τα επιλεγμένα και με μοναδικά γευστικά χαρακτηριστικά, προϊόντα τους. Παράλληλα με την FOOD EXPO,πραγματοποιείται και η έκθεση ΟΕΝΟΤELIA 2024, η οποία θα αναδείξει το ελληνικό κρασί και απόσταγμα. Με περισσότερα από 2.000 κρασιά και αποστάγματα, και με την παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων οινοπαραγωγών, η έκθεση θα αποτελέσει την κορυφαία συνάντηση του οινικού κλάδου και θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των σημαντικότερων wine buyers από όλο τον κόσμο.

Χιλιάδες επαγγελματίες του κρασιού, της εστίασης, του τουρισμού και της λιανικής από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν για ακόμα μία φορά στην ΟΕΝΟΤΕLIA, με στόχο να συναντήσουν κορυφαίους οινοπαραγωγούς, αποσταγματοποιούς και να συνομιλήσουν με εισαγωγείς  και διανομείς οίνων. Επίσης, θα παρουσιαστούν όλες οι νέες τάσεις – τεχνολογικές καινοτομίες στο χώρο της οινοποίησης.

Mediterranean Food Stage

Με θεματικό τίτλο “Meze Project”, τα live cooking shows της φετινής διοργάνωσης θα εστιάσουν στη δημιουργία προτάσεων για μεζέδες με βάση τα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας ελληνικά τρόφιμα και ποτά.

Workshops & Seminars Stage

Εξελίξεις, προκλήσεις & τάσεις που αφορούν την παραγωγή, μεταποίηση, τυποποίηση των τροφίμων και ποτών και τις εξαγωγικές τους δυνατότητες θα αναλύσουν οι θεσμικοί φορείς ΣΕΒΕ, ΠΕΤΕΤ, ΣΕΒΤ, ΕΣΥΔ, ΕΛΟΠΥ, ΣΕΒΙΤΕΛ, ΣΕΒΕΚ, κ.ά.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu