Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευσή του
«Με μέτρα-ασπιρίνες, ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και των καρτέλ, προσπαθεί να σταματήσει την κατάρρευσή του». Αυτό τονίζει με ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος, αναφερόμενος στα μέτρα στήριξης που ανακοινώθηκαν σήμερα (22/4), τόσο από τον πρωθυπουργό, όσο και από τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κυριάκο Πιερρακάκη.
Και συνεχίζει ο Σωκράτης Φάμελλος:
«Κύριε Μητσοτάκη οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι δοκιμάζονται εδώ και χρόνια από τη δική σας πολιτική.
Και η “υπεραπόδοση” των φόρων είναι τα δισεκατομμύρια που κλέβονται από τα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με τις δικές σας φοροεισπρακτικές πολιτικές και την επίμονη άρνηση μείωσης των έμμεσων φόρων.
Για να γλιτώσουν οι πολίτες από αυτές τις άδικες πολιτικές, πρέπει να γλιτώσουν από τη δική σας κυβέρνηση.
Οι σημερινές ανακοινώσεις είναι παραδοχή των ευθυνών σας για τη φτωχοποίηση ευρύτερων κοινωνικών στρωμάτων.
Αν θέλετε να στηρίξετε τους πολίτες, σας προτείνω αύριο να ανακοινώσετε 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο, 13η σύνταξη, κατάργηση προσωπικής διαφοράς και εισφοράς αλληλεγγύης για όλους τους συνταξιούχους, δημόσια πολιτική στέγης, δημόσια κοινωνική εργατική κατοικία και μείωση -έως και αναστολή- του ΦΠΑ στα βασικά καταναλωτικά προϊόντα και του ΕΦΚ στα καύσιμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει καταθέσει 10+1 κοστολογημένες και άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις οι οποίες πραγματικά στηρίζουν τους πολίτες.
Αυτά τα μέτρα όμως απαιτούν αλλαγή κυβέρνησης και εφαρμογή προοδευτικής πολιτικής.
Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης δεν υπάρχει επιστροφή. Παραμένει ένας απονομιμοποιημένος πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση που πνέει τα λοίσθια».
Όσα επικοινωνιακά τρικ και αν επιστρατεύσει ο κ. Μητσοτάκης, δεν θα σταματήσει την κατάρρευση του
Με μέτρα-ασπιρίνες, ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και των καρτέλ, προσπαθεί να σταματήσει την κατάρρευσή του.
Κύριε Μητσοτάκη οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι δοκιμάζονται εδώ…
— Socratis Famellos (@SFamellos) April 22, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μπέσεντ: Θα αποκλιμακωθεί η δασμολογική αντιπαράθεση με την Κίνα
- Μακρόν: Εξετάζει εκλογικό αιφνιδιασμό το φθινόπωρο
- UBS: Αναθεωρεί στο 2,5% την παγκόσμια ανάπτυξη φέτος και στο 2,3% το 2026
- Ευρωπαϊκές αγορές: Δειλά κέρδη λόγω ανάκαμψησ της Wall Street
- ΚΚΕ: Αντί για 13η και 14η σύνταξη, λένε στους συνταξιούχους «βολευτείτε με 250 ευρώ τον χρόνο»
- Το ChatGPT προσθέτει περιεχόμενο της Washington Post – Συμφωνία με OpenAI
- ΑΑΔΕ: Ποιες 20 παροχές απαλλάσσονται από φορολογία για μισθωτούς και συνταξιούχους
- Συνάντηση Κικίλια με ΠΝΟ: Θα συνεργαστούμε προς όφελος των ναυτικών και της ναυτιλίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις