Επιχειρήσεις

Εθνική Τράπεζα: Ενισχύει τις start – ups επιχειρήσεις

Financialreport.gr

Η ελληνική εταιρεία SourceLair www.sourcelair.com είναι η πρώτη εταιρεία που πέρασε επιτυχώς τη διαδικασία αξιολόγησης και συμμετέχει πλέον στο πρόγραμμα της Εθνικής Τράπεζας NBG Business Seeds  για τη στήριξη start-ups και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πρόκειται για την πρώτη εταιρεία στην οποία η Εθνική Τράπεζα συμμετέχει στη μετοχική της σύνθεση (equity participation).

To SourceLair είναι ένα online περιβάλλον προγραμματισμού (IDE), το οποίο δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού μέσα σε περιβάλλον web. Είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι προγραμματιστές για να προγραμματίζουν επαγγελματικά, ενώ συνεργάζεται άψογα με υπηρεσίες όπως το GitHub, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα αξιοποίησης κάποιων από τα πιο αγαπημένα εργαλεία των προγραμματιστών.

Το SourceLair ξεκίνησε ως project  το 2011, ενώ ιδρύθηκε σαν εταιρία το 2013. Οι χρήστες του μπορούν να δουλέψουν σε ένα προγραμματιστικό project δωρεάν, ενώ υπάρχουν επί πληρωμή πλάνα για όσους θέλουν να δουλέψουν σε περισσότερα projects.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu