«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό πρότυπο»
Τα καθήκοντά του ως Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, αναλαμβάνει από σήμερα, Δευτέρα 8 Ιουλίου, ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, ως Διευθύνων Σύμβουλος, θα εστιάσει στην περαιτέρω ενίσχυση των δικτύων πωλήσεων, στη διασφάλιση της αποτελεσματικής διαχείρισης των διαθέσιμων κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων, καθώς και στη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητας του οργανισμού, και της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, των ασφαλιστών, και των συνεργατών της εταιρίας. Επιπλέον, οι στρατηγικές του προτεραιότητες περιλαμβάνουν την εστίαση σε προϊόντα και υπηρεσίες που διασφαλίζουν διαχρονικά βιώσιμη και κερδοφόρα ανάπτυξη, δημιουργώντας αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους.
«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό πρότυπο», δήλωσε ο κ. Μαζαράκης αναφέροντας ότι «Η επιτυχία μας θα στηριχθεί στην αξιοποίηση και ανάπτυξη του ταλέντου των ανθρώπων μας, στη δημιουργία της θετικής εταιρικής κουλτούρας και νοοτροπίας, αλλά και στην επένδυση σε τεχνολογία αιχμής. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την εξαιρετική ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής για να δημιουργήσουμε έναν οργανισμό που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια και θα οδηγεί τις εξελίξεις», και τόνισε «Είμαι πεπεισμένος ότι οι καλύτερες μέρες για την Εθνική Ασφαλιστική είναι μπροστά μας!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στον Μασούτη τα σούπερ μάρκετ Κρητικός
- ΑΑΔΕ: Μέχρι 30 Ιουνίου η υποβολή δηλώσεων φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
- Ευρωπαϊκοί Βωξίτες: Στάση εργασίας στα μεταλλεία του ομίλου Μυτιληναίου στη Φωκίδα για αυξήσεις μισθών
- Θεοδωρικάκος: «Έμπρακτη στήριξη στο αλουμίνιο, επενδύουμε ενεργά στη βιομηχανική κουλτούρα»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πρώτος μήνας απωλειών για τον Stoxx το 2025 ο Μάρτιος
- Austriacard: Αύξηση 16,6% στα καθαρά κέρδη το 2024, μέρισμα 0,11 ευρώ ανά μετοχή
- Ταχιάος: Γιατί θα κλείσει για ένα μήνα το μετρό Θεσσαλονίκης
- Μασκ για Λεπέν: Όταν η Αριστερά δεν μπορεί να κερδίσει φυλακίζει τους αντιπάλους της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις