Το instacar θα βρίσκεται πλέον στο πίσω μέρος της επίσημης εμφάνισης της ομάδας
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την επέκταση και την ταυτόχρονη αναβάθμιση της συνεργασίας της με το instacar.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι πρωταθλητές Ευρώπης και η ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά του ευέλικτου leasing και της πώλησης οχημάτων συνεχίζουν τη συμπόρευσή τους και για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025, ανοίγοντας παράλληλα ένα νέο κεφάλαιο, καθώς το instacar θα βρίσκεται πλέον στο πίσω μέρος της επίσημης εμφάνισης της ομάδας.
Την περασμένη σεζόν, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και το instacar, δημιούργησαν μία νέα διάσταση στην εμπειρία των φιλάθλων στο ΟΑΚΑ. Για το λόγο αυτό δραστηριότητες στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, happenings κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, πράσινα δώρα και ο ετήσιος διαγωνισμός βολών, με έπαθλο ένα αυτοκίνητο instacar για ένα χρόνο, θα αποτελούν και την ερχόμενη σεζόν αναπόσπαστο κομμάτι της εμπειρίας των αγώνων.
Στον αγωνιστικό χώρο του ανακαινισμένου γηπέδου, θα υπάρχει το branding του instacar, ενώ ο Car Boldie, η μασκότ της εταιρείας, θα συντροφεύει κάθε δράση της.
Τέλος η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και το instacar, θα συνεχίσουν την πρωτοβουλία της πορτοκαλί κερκίδας, φιλοξενώντας στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας, παιδιά από ιδρύματα και φορείς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Hellenic Train στη Συγγρού – Είχε προηγηθεί τηλεφώνημα
- Βουλή: 190 «ναι» για τη δίωξη Τριαντόπουλου – Παραπέμπεται στο Δικαστικό Συμβούλιο
- Ντομπρόβσκις μετά το Eurogroup: Έτοιμη η ΕΕ για διαπραγμάτευση, αλλά και για αντίμετρα
- Ομαδικά πυρά αντιπολίτευσης για το δημοσίευμα του Inside Story για τον «γαλάζιο» μηχανισμό προπαγάνδας στο διαδίκτυο
- Prodea: Στα 106,9 εκατ. ευρώ τα κέρδη το 2024
- Ψάλτης (Alpha Bank): «Θέλουμε να γίνουμε μία AIpowered τράπεζα, όπου η τεχνολογία δουλεύει για τον άνθρωπο»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Στο +1,3% το ευρώ έναντι του δολαρίου
- Επικοινωνία Μητσοτάκη – Νετανιάχου για την συνάντηση του δεύτερου με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις