Επίσης την έναρξη της εμπορικής προώθησης του Οργανισμού Εναλλακτικών Επενδύσεων με την επωνυμία "ELIKONOS 3 SCA SICAV RAIF" στην Ελλάδα από την εταιρεία "ELIKONOS CAPITAL ΑΕΔΟΕΕ"
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη 1049η συνεδρίασή του της 27.3.2025 αποφάσισε μεταξύ άλλων την επιβολή προστίμου 35.000 ευρώ στην Εταιρεία Εκκαθάρισης Συναλλαγών Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Ειδικότερα η Επιτροπή αποφάσισε:
– Την έναρξη της εμπορικής προώθησης του Οργανισμού Εναλλακτικών Επενδύσεων με την επωνυμία “ELIKONOS 3 SCA SICAV RAIF” στην Ελλάδα από την εταιρεία “ELIKONOS CAPITAL ΑΕΔΟΕΕ” .
– Την επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους €35.000 στην “ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΑΕ” για παράβαση των διατάξεων της παραγράφου 3 του άρθρου 42 και του άρθρου 43 του Κανονισμού ΕΕ 648/2012.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σεισμός στη Μιανμάρ: Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών
- Ο Τραμπ τώρα δηλώνει «θυμωμένος» με τον Πούτιν και απειλεί με δασμούς
- Τι είπε ο Χάρης Δούκας για το «τσαντίρι» της Coca Cola στο Καλλιμάρμαρο
- Αρθρο του Reuters για τους κινδύνους της ρήτρας διαφυγής
- Τι σημαίνει η ρήτρα διαφυγής για τις αμυντικές δαπάνες
- Φορολογικές δηλώσεις: Ξεπέρασαν το μισό εκατομμύριο οι υποβολές
- Με 19% τρέχει η απόδοση του Χρηματιστηρίου Αθηνών το α’ τρίμηνο του 2025
- Κόντρα στην πολιτική Τραμπ, Ιαπωνία, Νότια Κορέα και Κίνα σχεδιάζουν ζώνη ελεύθερου εμπορίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις