H Unison δραστηριοποιείται στην αγορά παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης επαγγελματικών κτιρίων, στην παροχή υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης και στην παροχή υπηρεσιών εύρεσης εργασίας.
Στις 3 Αυγούστου 2023, σε συνεδρίασή της σε Τμήμα, η Επιτροπή Ανταγωνισμού έλαβε την υπ’ αριθ. 826/2023 Απόφαση με την οποία εγκρίθηκε ομόφωνα, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 8 παρ. 3 του Ν. 3959/2011, η συγκέντρωση η οποία αφορά στην απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου από την εταιρία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. επί της εταιρίας UNISON FACILITY SERVICES Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών, Εμπορική και Αντιπροσωπειών, κατά την έννοια του άρθρου 5 παρ. 2 (β) του ν. 3959/2011.
H επιχείρηση-στόχος δραστηριοποιείται στην ευρύτερη αγορά παροχής υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης επαγγελματικών κτιρίων, στην παροχή υπηρεσιών προσωρινής απασχόλησης και στην παροχή υπηρεσιών εύρεσης εργασίας.
Η ΕΑ έκρινε ότι η υπό κρίση συγκέντρωση δεν έχει οριζόντια ούτε κάθετη διάσταση και δεν προκαλεί αξιοσημείωτες συσπειρωτικές επιπτώσεις στον ανταγωνισμό. Ως εκ τούτου, παρότι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παρ. 1 του άρθρου 6 του ν. 3959/2011, η υπό κρίση συγκέντρωση ετερογενών δραστηριοτήτων δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις σχετικές αγορές στις οποίες αφορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Πουλάει το ακίνητο στη Θεσσαλονίκη φθηνότερα από την αγορά πριν 28 χρόνια
- Πιερρακάκης με Θεοδωρόπουλο: Θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις του ΣΕΒ
- Δημοσκόπηση Marc: Καθαρά δεύτερη η Κωνσταντοπούλου με 13,7% – Η ΝΔ πρώτη με 26,5%
- New York Times: Η Amazon κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά του TikTok
- Δένδιας στη Βουλή: Αυτά είναι τα 6 μέτρα διαφάνειας για τα εξοπλιστικά
- Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Γέφυρα Χειμωνικού στην Κεφαλονιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες περιμένοντας τους δασμούς Τραμπ
- Politico: Ο Μασκ αποχωρεί σύντομα από την κυβέρνηση Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις