Και ρύθμισαν την κυκλοφορία σε Σύνταγμα, Πειραιά, Κηφισιά, Αιγάλεω και Γλυφάδα
Δώρα σε τροχονόμους, οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε Σύνταγμα, Πειραιά, Κηφισιά, Αιγάλεω και Γλυφάδα, προσέφερε η πολιτική και φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδης, παραβρέθηκε στην Πλατεία Συντάγματος, όπου συνομίλησε με τους αστυνομικούς και τους προσέφερε συμβολικά δώρα, ανταλλάσσοντας ευχές για το νέο έτος.
Όπως ανέφερε ο κ. Υπουργός, «η δική μας υπόσχεση, η δική μας δέσμευση, από άκρο σε άκρο της ελληνικής επικράτειας, είναι να διατηρήσουμε την Ελλάδα μας σταθερή, τις πόλεις μας ασφαλείς και οι πολίτες να αισθάνονται ότι βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους, προστατεύοντάς τους. Αυτή είναι η αποστολή μας και θα την υπηρετήσουμε».
Τον κ. Υπουργό συνόδευσαν ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Μάλλιος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Σκούρας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Ταξίαρχος Χρήστος Παπαφιλίππου.
Στον Πειραιά, τα δώρα προσέφερε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος, συνοδευόμενος από τον Υπαρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Πασχάλη Συριτούδη, τον Προϊστάμενο Κλάδου Ασφαλείας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγο Μαρίνο Σταγάκη και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομία Πειραιά, Ταξίαρχο Αριστείδη Λυμπεράτο.
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Παναγιώτης Στάθης, προσέφερε δώρα σε τροχονόμους στην Κηφισιά, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Γεώργιο Μιχαλόπουλο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο.
Τέλος, στο Αιγάλεω τα δώρα προσέφεραν ο Προϊστάμενος Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Μπακόλας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχος Λυκούργος Μπιτσακάκης, ενώ στη Γλυφάδα προσέφεραν δώρα σε αστυνομικούς ο Βοηθός Προϊστάμενου Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγος Χρήστος Μανούρας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Άγγελος Παπαγγελής.
Παράλληλα με την προσφορά των δώρων, είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους τροχονόμους για τη σημαντική προσφορά τους στον τομέα της οδικής ασφάλειας και να ανταλλάξουν ευχές για το καινούργιο έτος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αυξημένη επιφυλακή της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Απεβίωσε ο πάπας Φραγκίσκος, 88 ετών
- Συγκίνηση για τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες πόλο
- Αλλάζει ο χάρτης του Προαστιακού: Η επέκταση στη Δυτική Αττική και οι σταθμοί της
- Reuters: Η Ε.Ε. εξετάζει χαλάρωση των κανόνων για το μεθάνιο προς όφελος του αμερικανικού LNG
- Κίνα: 21 ανθρωποειδή ρομπότ έτρεξαν σε ημιμαραθώνιο μαζί με ανθρώπους
- Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η ιστορική μνήμη γίνεται ώριμη δύναμη
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις