Στην Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) Τόμας Μπαχ μίλησε επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κορέας, Γιουν Σουκ-γεόλ.
Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη για το λάθος στην ηχητική μετάδοση της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων το βράδυ της Παρασκευής (26/7), όπου εσφαλμένα αναγνωρίστηκε η ομάδα της Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της Δημοκρατίας της Κορέας, ως Βόρεια Κορέα. Το πρόβλημα αναγνωρίστηκε ως ανθρώπινο λάθος, για το οποίο η ΔΟΕ λυπάται βαθιά.
Ο Πρόεδρος της ΔΟΕ βρήκε την ευκαιρία να συγχαρεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κορέας για το πρώτο μετάλλιο της χώρας σε αυτούς τους Αγώνες, το οποίο ήταν ένα ασημένιο μετάλλιο που κέρδισε η μικτή ομαδική αεροβόλο τουφέκι των 10 μέτρων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρολάιν Λέβιτ: Ιστορική η αυριανή μέρα για την Αμερική οι ανακοινώσεις Τραμπ για τους δασμούς
- GM: Άλμα 16,7% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το α’ τρίμηνο 2025
- Fitch: Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες – Επενδυτική βαθμίδα σε Eurobank και Εθνική
- Μητσοτάκης για εξωδικαστικό: Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν – Οι έξι νέες πρωτοβουλίες
- Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026, πριν τις εκλογές, η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της Λεπέν
- Τραμπ με τον πρόεδρο της Stellantis εν όψει των δασμών στην αυτοκινητοβιομηχανία
- Μητσοτάκης για κατώτατο: 3.000 ευρώ καθαρά περισσότερα το χρόνο το όφελος από την αύξηση
- Κομισιόν: «Ναι» στη χρήση κονδυλίων για επενδύσεις στην άμυνα και την ασφάλεια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις