Mε φόντο την πρόσφατη σύμπραξη με ισπανική εταιρεία για έργα στον Πειραιά
Προσθήκες λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες στη διοικητική πυραμίδα της εταιρείας ανάπτυξης ακινήτων DKG Development, η οποία έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια πλήθος οικιστικών έργων, αλλά και αναπτύξεις φιλοξενίας.
Πιο πρόσφατη συνεργασία σε αυτόν τον τομέα είναι αυτή με ισπανική εταιρεία για την κατασκευή ξενοδοχείου-επιπλωμένων διαμερισμάτων στην περιοχή του Πειραιά.
Πρόκειται για τον Φίλιππο Νικολακόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται από την εταιρεία «ο Φίλιππος Νικολακόπουλος εντάχθηκε στην ομάδα πωλήσεων της DKG Development, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στα Εμπορικά Ακίνητα και τα FMCG, ο Φίλιππος είναι έμπειρος ηγέτης που ειδικεύεται στη διαπραγμάτευση, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και τη στρατηγική πωλήσεων».
Το συγκεκριμένο στέλεχος έχει σπουδάσει σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, ενώ έχει θητεύσει σε εταιρείες του κλάδου όπως η IWG και η Engel & Volkers.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΙΝΣΕΤΕ: Στα 11,4 δισ. ευρώ ο τζίρος των ξενοδοχείων για το 2024
- ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για επιστροφή ΦΠΑ στους αγρότες ειδικού καθεστώτος
- Καρολάιν Λέβιτ: Ιστορική η αυριανή μέρα για την Αμερική οι ανακοινώσεις Τραμπ για τους δασμούς
- GM: Άλμα 16,7% στις πωλήσεις στις ΗΠΑ το α’ τρίμηνο 2025
- Fitch: Αναβάθμισε τις ελληνικές τράπεζες – Επενδυτική βαθμίδα σε Eurobank και Εθνική
- Μητσοτάκης για εξωδικαστικό: Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν – Οι έξι νέες πρωτοβουλίες
- Γαλλία: Το καλοκαίρι του 2026, πριν τις εκλογές, η απόφαση του Εφετείου για την καταδίκη της Λεπέν
- Τραμπ με τον πρόεδρο της Stellantis εν όψει των δασμών στην αυτοκινητοβιομηχανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις