Από την ερχόμενη Δευτέρα 30 Μαρτίου, επαναφέρει τη σύνδεση του «Ελευθέριος Βενιζέλος» με το JFK της Νέας Υόρκης η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta Airlines.
_x000D_
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στο πρόγραμμά της για το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, φέτος, προστίθενται έως και πέντε επιπλέον εβδομαδιαίες πτήσεις, σε σύγκριση με το 2014. Κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, η Delta θα προσφέρει έως και 5.900 θέσεις μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ.
_x000D_
Όλες οι πτήσεις από την Αθήνα θα πραγματοποιούνται σε συνδυασμό με τις συνεργαζόμενες εταιρείες της κοινοπραξίας Air France-KLM και Alitalia.
_x000D_
Το πρόγραμμα της Delta για το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη περιλαμβάνει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις από τις 30 Μαρτίου και από τις 2 Μαΐου θα αυξηθούν σε μία πτήση την ημέρα, ενώ από τις 2 Ιουνίου θα προστεθούν πέντε επιπλέον πτήσεις εβδομαδιαίως, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των εβδομαδιαίων πτήσεων σε δώδεκα, κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μαύρα μαντάτα κομίζει η Goldman Sachs για Wall Street και οικονομική ανάπτυξη ΗΠΑ, ευρωζώνης
- Απεβίωσε ο καθηγητής Γεώργιος Κορρές, 85 ετών
- Στον Μασούτη τα σούπερ μάρκετ Κρητικός
- ΑΑΔΕ: Μέχρι 30 Ιουνίου η υποβολή δηλώσεων φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
- Ευρωπαϊκοί Βωξίτες: Στάση εργασίας στα μεταλλεία του ομίλου Μυτιληναίου στη Φωκίδα για αυξήσεις μισθών
- Θεοδωρικάκος: «Έμπρακτη στήριξη στο αλουμίνιο, επενδύουμε ενεργά στη βιομηχανική κουλτούρα»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πρώτος μήνας απωλειών για τον Stoxx το 2025 ο Μάρτιος
- Austriacard: Αύξηση 16,6% στα καθαρά κέρδη το 2024, μέρισμα 0,11 ευρώ ανά μετοχή
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις