Σε ποιες περιοχές συνεχίζουν τα συνεργεία τις εργασίες αποκατάστασης
Έχοντας κινητοποιήσει όλο το τεχνικό του προσωπικό συμπεριλαμβανομένων και των συνεργαζόμενων εργολαβικών εταιριών από τις πρώτες ώρες που ξέσπασε η κακοκαιρία Bora στη χώρα μας χθες, αυτή την ώρα έχει αποκαταστήσει το μεγαλύτερο μέρος των ζημιών στο δίκτυο στις πληγείσες περιοχές πανελλαδικά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ.
Σε περιοχές της Θεσσαλονίκης καθώς και της Χαλκιδικής ωστόσο, τα συνεργεία συνεχίζουν τις εργασίες αποκατάστασης καθώς παρατηρούνται εκτεταμένες ζημιές σε αρκετά σημεία του Δικτύου, οι οποίες όμως επηρεάζουν μικρό αριθμό πελατών (παροχών). Σε αρκετές περιπτώσεις η αποκατάσταση ζημιών είναι αρκετά δύσκολη καθώς για λόγους ασφαλείας δεν είναι δυνατή η προσέγγιση των συνεργείων στα σημεία.
«Υπενθυμίζεται και πάλι πως για την ασφαλή τους επανηλεκτροδότηση, όλοι οι πελάτες θα πρέπει να ελέγξουν προσεκτικά την ορθή και ασφαλή λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρικών τους εγκαταστάσεων. Ειδικά για τα κτίρια ή οικίες που έχουν υποστεί ζημιές από τις πλημμύρες, η επανασύνδεση θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μετά από την έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη (ΥΔΕ), που θα πρέπει να υποβληθεί προηγουμένως στην εταιρεία μας», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Πουλάει το ακίνητο στη Θεσσαλονίκη φθηνότερα από την αγορά πριν 28 χρόνια
- Πιερρακάκης με Θεοδωρόπουλο: Θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις του ΣΕΒ
- Δημοσκόπηση Marc: Καθαρά δεύτερη η Κωνσταντοπούλου με 13,7% – Η ΝΔ πρώτη με 26,5%
- New York Times: Η Amazon κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά του TikTok
- Δένδιας στη Βουλή: Αυτά είναι τα 6 μέτρα διαφάνειας για τα εξοπλιστικά
- Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Γέφυρα Χειμωνικού στην Κεφαλονιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες περιμένοντας τους δασμούς Τραμπ
- Politico: Ο Μασκ αποχωρεί σύντομα από την κυβέρνηση Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις