Η Γλυφάδα μπορεί να καυχιέται ότι απέκτησε ένα ακόμα εξαιρετικό εστιατόριο
Η περιοχή των νοτίων προαστείων στην Αθήνα και συγκεκριμένα η Γλυφάδα μπορεί να καυχιέται ότι απέκτησε ένα ακόμα εξαιρετικό εστιατόριο. Απευθύνεται όχι σε όποιον-όποιον αλλά στους απατητικούς λάτρεις του κρέατος. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εστιατόριο, που αν ο πελάτης δεν γευθεί τις γεύσεις του, δεν μπορεί να διανοηθεί την ποιότητα και την λεπτομέρεια που ο chef δίνει στις δημιουργίες του.
Πρόκειται για το εστιατόριο DB.one, που δημιούργησε πριν από περίπου επτά μήνες, ο chef Ulash Tunc και ο πατέρας του. Οι δύο τους έχουν άλλα δύο εστιατόρια στην περιοχή της Ακρόπολης στην Αθήνα. Ο chef και η ομάδα του υποσχέθηκαν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του εστιατορίου στη Γλυφάδα στην οδό Κύπρου, ότι οι πελάτες του DB.one θα αποκομίσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία από τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων και την προσεκτική διαχείρισή τους σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας καθώς και από τις fusion επιλογές του μενού.
Στόχος του εστιατορίου είναι να προσφέρει ποιοτικές επιλογές βελτιώνοντας την παρεχόμενη εμπειρία με σεβασμό στις επιταγές της αγοράς και του κοινού.
Χαρακτηριστικό του DB.one, που υπαγορεύει και το moto του “The place to meat”, είναι οι κοπές κρεάτων που προέρχονται αποκλειστικά από φάρμες της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας και της Αμερικής.
«Το κοινό σταδιακά εκπαιδεύεται σε αυτή την κουζίνα και εξοικειώνεται με τις κοπές που προσφέρουμε», αναφέρει ο Ulash Tunc προσθέτοντας «ότι η Ελλάδα αποτελεί μια αποδοτική επιλογή για επιχειρηματικά εγχειρήματα».
Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 13:00 έως τη 01:00, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία στον κάθε επισκέπτη. Ο ατμοσφαιρικός χώρος του προσφέρεται για εταιρικά γεύματα και ιδιωτικά δείπνα ενώ τους τελευταίους μήνες έχει καθιερωθεί live show με ιδιαίτερες μουσικές και ήχους. Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί επιλογή set menu σε προνομιακή τιμή που σερβίρεται καθημερινά 13:00 – 17:00.
Το DB.one απασχολεί μέχρι σήμερα 25 εργαζομένους και επιδιώκει την αριθμητική ενίσχυση του προσωπικού προσφέροντας επιπλέον θέσεις εργασίας. Στον σχεδιασμό της ομάδας του chef Ulash Tunc, είναι η επέκταση εντός κι εκτός συνόρων.
Όσο για τα αρχικά του εστιατορίου, δεν προέρχονται από τα μοντέλα της Aston Martin, όπως μερικοί φαντάζονται, αλλά από τα ονόματα των παιδιών του σεφ.
Το meat σούσι, όπως παρασκευάζεται επί τόπου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πως θα δουλέψουν τα εμπορικά καταστήματα στις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
- Μητσοτάκης στο συνέδριο της νεολαίας του ΕΛΚ: «Η Ευρώπη πρέπει να γεφυρώσει το τεχνολογικό χάσμα με τις ΗΠΑ»
- Ο Γεραπετρίτης θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις επαφές με Φιντάν
- ΥΠΕΘΟ: 16 ερωτήσεις – απαντήσεις για τον νέο Προϋπολογισμό
- ΠΟΥ: 226 εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας έχουν σκοτωθεί από τις 7 Οκτωβρίου στο Λίβανο
- Επίδομα παιδιού: Πότε θα λάβουν χρήματα οι δικαιούχοι για την 5η και την 6η δόση
- Κυρανάκης: «Το πιθανό κύκλωμα πήγε να δηλώσει 45 ακίνητα σε Αγκίστρι, Ύδρα και Σπέτσες πάνω από 550.000 τ.μ.»
- Γκιουλέκας: Με χρονικό ορίζοντα το 2070 χρειάζεται να σχεδιάζονται σήμερα οι πόλεις
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις