Lifestyle

DB.one – The place to meat: Το εστιατόριο του Ulash Tunc για τους απαιτητικούς λάτρεις του κρέατος

Από την πρόσοψη του εστιατορίου DB.One, φωτεινό με άνετους χώρους, που στεγάζεται στην οδό Κύπρου στη Γλυφάδα

Η Γλυφάδα μπορεί να καυχιέται ότι απέκτησε ένα ακόμα εξαιρετικό εστιατόριο

Η περιοχή των νοτίων προαστείων στην Αθήνα και συγκεκριμένα η Γλυφάδα μπορεί να καυχιέται ότι απέκτησε ένα ακόμα εξαιρετικό εστιατόριο. Απευθύνεται όχι σε όποιον-όποιον αλλά στους απατητικούς λάτρεις του κρέατος. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εστιατόριο, που αν ο πελάτης δεν γευθεί τις γεύσεις του, δεν μπορεί να διανοηθεί την ποιότητα και την λεπτομέρεια που ο chef δίνει στις δημιουργίες του.

Πρόκειται για το εστιατόριο DB.one, που δημιούργησε πριν από περίπου επτά  μήνες, ο chef Ulash Tunc και ο πατέρας του. Οι δύο τους έχουν άλλα δύο εστιατόρια στην περιοχή της Ακρόπολης στην Αθήνα. Ο chef και η ομάδα του υποσχέθηκαν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του εστιατορίου στη Γλυφάδα στην οδό Κύπρου, ότι οι πελάτες του DB.one θα αποκομίσουν μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία από τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων και την προσεκτική διαχείρισή τους σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας καθώς και από τις fusion επιλογές του μενού.

Το εκπληκτικό ταρτάρ μόσχου που κόβεται από τα κοφτερά μαχαίρια επιδέξιων τεχνητών μπροστά στα μάτια του πελάτη

Στόχος του εστιατορίου είναι να προσφέρει ποιοτικές επιλογές βελτιώνοντας την παρεχόμενη εμπειρία με σεβασμό στις επιταγές της αγοράς και του κοινού.

Χαρακτηριστικό του DB.one, που υπαγορεύει και το moto του “The place to meat”, είναι οι κοπές κρεάτων που προέρχονται αποκλειστικά από φάρμες της Ιαπωνίας, της Αυστραλίας και της Αμερικής.

«Το κοινό σταδιακά εκπαιδεύεται σε αυτή την κουζίνα και εξοικειώνεται με τις κοπές που προσφέρουμε», αναφέρει ο Ulash Tunc προσθέτοντας «ότι η Ελλάδα αποτελεί μια αποδοτική επιλογή για επιχειρηματικά εγχειρήματα».

Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 13:00 έως τη 01:00, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία στον κάθε επισκέπτη. Ο ατμοσφαιρικός χώρος του προσφέρεται για εταιρικά γεύματα και ιδιωτικά δείπνα ενώ τους τελευταίους μήνες έχει καθιερωθεί live show με ιδιαίτερες μουσικές και ήχους. Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί επιλογή set menu σε προνομιακή τιμή που σερβίρεται καθημερινά 13:00 – 17:00.

Το DB.one απασχολεί μέχρι σήμερα 25 εργαζομένους και επιδιώκει την αριθμητική ενίσχυση του προσωπικού προσφέροντας επιπλέον θέσεις εργασίας. Στον σχεδιασμό της ομάδας του chef Ulash Tunc, είναι η επέκταση εντός κι εκτός συνόρων.

Όσο για τα αρχικά του εστιατορίου, δεν προέρχονται από τα μοντέλα της Aston Martin, όπως μερικοί φαντάζονται, αλλά από τα ονόματα των παιδιών του σεφ.

Ο χαμογελαστός σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου, Ulash Tunc.

Το meat σούσι, όπως παρασκευάζεται επί τόπου

O σεφ Ulash Tunc επί το έργον.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu