Οι χθεσινές καταστροφές έρχονται να προστεθούν σε αυτές που σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχές του Δήμου Παλαμά και του Δήμου Τρικκαίων
Η πολύπαθη περιοχή της Θεσσαλίας χτυπήθηκε από την κακοκαιρία και την ισχυρή χαλαζόπτωση. Συγκεκριμένα σε χωριά των Δήμων Μετεώρων, Φαρσάλων και Τυρνάβου το χαλάζι, που είχε μέγεθος φουντουκιού, συνοδεύτηκε από καταρρακτώδη βροχή, κεραυνούς και δυνατούς ανέμους, προκάλεσε μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες, φέρνοντας σε απόγνωση χιλιάδες παραγωγούς.
Στην Υπέρεια Φαρσάλων το χαλάζι μαζί με την βροχή δημιούργησαν εικόνες έντονης κακοκαιρίας, με πολλά χωράφια να γεμίζουν νερό.
Ανάλογη εικόνα και στα χωριά Σκεπάρι, Βασιλική του Δήμου Μετεώρων και του Τυρνάβου.
Το μέγεθος των ζημιών στις καλλιέργειες θα φανεί τις επόμενες ημέρες, υποστηρίζουν οι αγρότες, που βρίσκονται για άλλη μια φορά αντιμέτωποι με τις ακραίες καιρικές συνθήκες και ζημιές στο ξεκίνημα της καλλιεργητικής περιόδου.
Οι καταστροφές έρχονται να προστεθούν σε αυτές που σημειώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής σε περιοχές του Δήμου Παλαμά και του Δήμου Τρικκαίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο Μπαρντελά θα διεκδικήσει την προεδρία αν απαγορευτεί η συμμετοχή της Μαρίν Λεπέν
- Τουλάχιστον 9 νεκροί από την επίθεση στο Βανκούβερ
- Στυλιάνα Αβερκίου, η αρραβωνιαστικιά του ευρωβουλευτή στο Big Brother
- Παρεμβάσεις για τη μεσαία τάξη: Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι
- Στη σκιά προπαγανδιστικών ομάδων συνέδριο περί υπεύθυνης δημοσιογραφίας
- Λαϊκό προσκύνημα στον τάφο του πάπα Φραγκίσκου
- Πέθανε ο περιβόητος συνιδρυτής των Ερυθρών Ταξιαρχιών, Αλμπέρτο Φραντσεσκίνι
- Με έναν γιατρό η Παθολογική Κλινική στο νοσοκομείο Πρέβεζας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις