Το ΤΑΙΠΕΔ παρέλαβε σήμερα (καταληκτική ημερομηνία της παράτασης που είχε δοθεί για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών) μία δεσμευτική προσφορά από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την απόκτηση του 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ).
Επίσης, όπως έγινε γνωστό από το Ταμείο, η διαδικασία αξιολόγησης θα εκκινήσει άμεσα και θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στους όρους τού διαγωνισμού.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι κατά 100% θυγατρική της ιταλικής εταιρείας σιδηροδρόμων Ferrovie dello Stato Italiane (FSI), ενώ η ΕΕΣΣΤΥ ανήκει κατά 100% στο ΤΑΙΠΕΔ και παρέχει υπηρεσίες συντήρησης του σιδηροδρομικού τροχαίου υλικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τουρκία: Μίνι καύσωνας το Σαββατοκύριακο, χιόνια την Τρίτη προβλέπουν οι μετεωρολόγοι
- Politico: Πώς ο Πούτιν χειραγωγεί ξανά τον Τραμπ
- Χρυσοχοΐδης: Συνεχείς προσπάθειες για την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών ασφάλειας για τον πολίτη
- Θεσσαλονίκη: Με χειροκροτήματα στην τελευταία του κατοικία ο μητροπολίτης πρώην Θεσσαλονίκης Άνθιμος
- Φον ντερ Λάιεν: “Η Ρωσία πρέπει να δείξει τη βούλησή της να υποστηρίξει την κατάπαυση πυρός”
- Μελόνι για Ουκρανία: Η Ιταλία δε θα συμμετέχει σε ενδεχόμενη στρατιωτική δύναμη επί του εδάφους
- Πιερρακάκης: Χάρβαρντ, Γέιλ, Κολούμπια έρχονται στην Ελλάδα
- Στάρμερ: Αργά ή γρήγορα ο Πούτιν πρέπει να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις