"Εγινε τεράστια προσπάθεια καθώς η περιοχή παραμένει πληγείσα ωστόσο πλέον το χιονοδρομικό αλλά και οι δρόμοι είναι ασφαλείς για τους επισκέπτες"
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου, οι οποίοι απολαμβάνουν το τοπίο και τα χειμερινά σπορ στις πέντε πίστες, που διαθέτουν οι εγκαταστάσεις.
Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ3 ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Κουρέτας το χιονοδρομικό του Πηλίου είναι ένα συμβολικό και εμβληματικό μέρος για όλη την Ελλάδα γιατί βλέπει δύο θάλασσες και όπως φαίνεται σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα μπορεί κανείς να το χαίρεται σίγουρα για όλο τον Ιανουάριο.
«Η προσέλευση του κόσμου είναι εντυπωσιακή. Έρχεται και από την Αθήνα και από την κεντρική Ελλάδα, επομένως νομίζω ότι είναι μία πολύ καλή επιλογή για να χαρούν το χιόνι μικροί και μεγάλοι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δ.Κουρέτας.
Από την πλευρά της, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων, Άννα–Μαρία Παπαδημητρίου επισήμανε πως έγινε τεράστια προσπάθεια καθώς η περιοχή παραμένει πληγείσα ωστόσο πλέον το χιονοδρομικό αλλά και οι δρόμοι είναι ασφαλείς για τους επισκέπτες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αυξημένη επιφυλακή της Τροχαίας για την επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα
- Απεβίωσε ο πάπας Φραγκίσκος, 88 ετών
- Συγκίνηση για τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες πόλο
- Αλλάζει ο χάρτης του Προαστιακού: Η επέκταση στη Δυτική Αττική και οι σταθμοί της
- Reuters: Η Ε.Ε. εξετάζει χαλάρωση των κανόνων για το μεθάνιο προς όφελος του αμερικανικού LNG
- Κίνα: 21 ανθρωποειδή ρομπότ έτρεξαν σε ημιμαραθώνιο μαζί με ανθρώπους
- Μητσοτάκης για 21η Απριλίου: Η ιστορική μνήμη γίνεται ώριμη δύναμη
- Μικτές τάσεις στα ασιατικά χρηματιστήρια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις