Αγορές

Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Financialreport.gr

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX κερδίζει 0,48% στις 22.178 μονάδες

Κέρδη στο άνοιγμα στις ευρωαγορές καθώς υποχωρούν οι ανησυχίες των επενδυτών για τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας, τις δύο μεγαλύτερες οικονομίες του πλανήτη που φαίνεται πως προχωρούν σε μικρά βήματα προς αποκλιμάκωση της έντασης.

Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX κερδίζει 0,48% στις 22.178 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 ανεβαίνει 0,19% στις 8.422 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC ενισχύεται 0,60% στις 7.562 μονάδες.

Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει κέρδη 0,62% στις 37.014 μονάδες όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται υψηλότερα 1,02% στις 13.300 μονάδες.

Τα εταιρικά αποτελέσματα βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο, με την κατασκευάστρια εταιρεία κινητήρων αεροσκαφών Safran, τον γίγαντα του μάρκετινγκ WPP, την αμυντική εταιρεία Saab AB και την εταιρεία δομικών υλικών Holcim να ανακοινώνουν αποτελέσματα.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu