O δείκτης Nikkei του Τόκιο ανέβαινε κατά 0,77% στις 38.105 μονάδες
Ανοδικά κινήθηκαν οι ασιατικές αγορές με το Nikkei να κατακτά νέο υψηλό 34 ετών, ενώ οι αγορές προσπαθούν να υπολογίσουν πότε είναι πιθανό να ξεκινήσει τον κύκλο χαλάρωσης η Fed.
O δείκτης Nikkei του Τόκιο ανέβαινε κατά 0,77% στις 38.105 μονάδες, όπως ο δείκτης MSCI Ασίας-Ειρηνικού εκτός Ιαπωνίας ενισχύονταν κατά 0,7%.
Κέρδη 1,07% για τον ASX στην Αυστραλία στις 7.605 μονάδες και 0,31% για τον Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ στις 15.928 μονάδες, ενώ ο δείκτης Kospi κινούνταν σταθεροποιητικά στις 2.618 μονάδες.
Η Ιαπωνία εισήλθε σε ύφεση καθώς το ΑΕΠ της συρρικνώθηκε το δ’ τρίμηνο κατά 0,4% σε ετήσια βάση. Σε τριμηνιαία βάση, διολίσθησε κατά 0,1%,
Η Σιγκαπούρη από την πλευρά της είδε το ΑΕΠ της στο τέταρτο τρίμηνο να αυξάνεται κατά 2,2% σε ετήσια βάση, χαμηλότερα από το αναμενόμενο 2,5%.
Τα χρηματιστήρια της ηπειρωτικής Κίνας παραμένουν κλειστά μέχρι τη Δευτέρα, λόγω των εορτασμών του Σεληνιακού Νέου Έτους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Πουλάει το ακίνητο στη Θεσσαλονίκη φθηνότερα από την αγορά πριν 28 χρόνια
- Πιερρακάκης με Θεοδωρόπουλο: Θα αξιοποιήσουμε τις προτάσεις του ΣΕΒ
- Δημοσκόπηση Marc: Καθαρά δεύτερη η Κωνσταντοπούλου με 13,7% – Η ΝΔ πρώτη με 26,5%
- New York Times: Η Amazon κατέθεσε προσφορά για την εξαγορά του TikTok
- Δένδιας στη Βουλή: Αυτά είναι τα 6 μέτρα διαφάνειας για τα εξοπλιστικά
- Παραδίδεται στην κυκλοφορία η Γέφυρα Χειμωνικού στην Κεφαλονιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες περιμένοντας τους δασμούς Τραμπ
- Politico: Ο Μασκ αποχωρεί σύντομα από την κυβέρνηση Τραμπ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις