Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Eurobank δίνει η Morgan Stanley σε έκθεσή της. Ο επενδυτικός οίκος δίνει υψηλότερη τιμή-στόχο για την τράπεζα στο 1,55 από 1,45 ευρώ. Στο θετικό σενάριο η τιμή-στόχος ανεβαίνει στο 1,90 ευρώ ενώ στο αρνητικό, στα 0,70 ευρώ.
Σημειώνεται ότι προ ημερών η Morgan Stanley είχε αυξήσει τις τιμές-στόχους για τις Τράπεζα Πειραιώς και Alpha Bank.
Η Morgan Stanley στην έκθεσή της αυξάνει τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη ανά μετοχή της τράπεζας την περίοδο 2023-4 κατά 5-6%.
Οπως αναφέρει, αναμένει πλέον αύξηση των καθαρών εσόδων από τόκους της τράπεζας κατά 22% φέτος, λόγω των αυξήσεων επιτοκίων και της διεύρυνσης των περιθωρίων.
Ο δείκτης NPE της τράπεζας το 2022 ανήλθε στο 5,3%, με τον οίκο να αναμένει πτώση στο 5% έως το 2024.
Ο βασικός δείκτης απόδοσης ιδίων κεφαλαίων ανήλθε στο 14,3% το 2022 με την MS να αναμένει ότι θα ανέλθει στο 15,6% φέτος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Ο Μάρκους Ζέντερ επανεξελέγη στην ηγεσία του CSU
- Η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα έπειτα από ρωσική επίθεση χιλιάδες άνθρωποι
- Επίδομα Θέρμανσης: Εως τις 23 Δεκεμβρίου η πρώτη δόση
- Ουάσινγκτον: Καταστροφικές πλημμύρες – Ολόκληρες περιοχές κάτω από το νερό
- Πιερρακάκης: Οι αποφάσεις του Eurogroup να έχουν άμεσο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 19 Δεκεμβρίου
- Peter Greene: Νεκρός στο διαμέρισμά του ο κακός της “Μάσκας” και του “Pulp Fiction”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








