Επιχειρήσεις

Aνακατεύεται κι άλλο η τράπουλα στο κρασί: Νέο deal ανάμεσα σε Trinity Wines και Κτήμα Αργυρού

Συνεχίζουν και το 2025 οι συνέργειες στο χώρο του κρασιού

Συνεχίζονται τα deals και οι συνέργειες στο χώρο του κρασιού.

Λίγες ημέρες μετά την είδηση για την Premia Properties και το κτήμα Σεμέλη, έγινε γνωστό ότι η Trinity Wines, εταιρεία εισαγωγής και διακίνησης κρασιών και premium αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, προβαίνει σε νέα στρατηγική συνεργασία με το Κτήμα Αργυρού, το οποίο είναι το παλαιότερο οινοποιείο της Σαντορίνης κι ένα από τα πιο ιστορικά οινοποιεία της Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνολική έκταση των αμπελώνων του κτήματος ξεπερνάει τα 1200 στρέμματα, μια τεράστια προσπάθεια και μια συνειδητή απόφαση τεσσάρων γενεών να επενδύσει στη γη της Σαντορίνης. Επίσης, λειτουργεί σχεδόν αποκλειστικά με παλιά αυτόριζα αμπέλια, γιατί μόνο αυτά τα αμπέλια μπορούν να προσφέρουν το βάθος και τη συγκέντρωση που απαιτείται.

Το deal αυτό αναμένεται να ανοίξει περισσότερες πόρτες στο brand του Κτήματος Αργυρού, ειδικά στο εξωτερικό.

Κατά όσα ανέφερε, σχολιάζοντας τη νέα συνεργασία, ο κ. Ματθαίος Αργυρός, ιδιοκτήτης και 4η γενιά του Κτήματος Αργυρού: “Είναι μεγάλη χαρά και τιμή να ανήκουμε από σήμερα στην οικογένεια της Trinity Wines. Η επαγγελματική προσέγγιση της Trinity, η αδιαπραγμάτευτη εμμονή στην υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών και φυσικά το πολύ φιλικό κλίμα της εταιρείας, μας γεμίζουν με περισσότερη αισιοδοξία για την συνεργασία αυτή. Εύχομαι ολόψυχα να έχουμε όλοι υγεία και να γράψουμε όλοι μαζί όμορφες αράδες στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού κρασιού“.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu