Λίγο μετά τη μία χθες τα ξημερώματα, παραδόθηκαν στους περισσότερους επιβάτες οι αποσκευές τους και αποχώρησαν από το αεροδρόμιο
Ταλαιπωρήθηκαν το βράδυ της Κυριακής 7 Ιουλίου, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» οι επιβάτες της πτήσης 511 από τη Στουτγκάρδη για τη Θεσσαλονίκη.
Ενώ το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην ώρα του, λίγο μετά τις 22.30, στο αεροδρόμιο και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, δεν τους παρέδιδαν τις αποσκευές τους, για περισσότερο από 2,5 ώρες, χωρίς να γνωρίζουν τον λόγο. Ύστερα από ώρες, η αεροπορική εταιρεία ενημέρωσε ότι δεν ευθύνεται η ίδια.
Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν ότι στις αστυνομικές αρχές έφτασε η πληροφορία για ενδεχόμενη ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού σε κάποια από τις βαλίτσες, η οποία, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε. Μόλις προσγειώθηκε το αεροπλάνο, έγινε ενδελεχής έλεγχος σε όλες τις αποσκευές, χωρίς ευτυχώς να εντοπιστεί κάτι ύποπτο.
Τελικά, λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, παραδόθηκαν στους περισσότερους επιβάτες οι αποσκευές τους και αποχώρησαν από το αεροδρόμιο, ενώ οι υπόλοιπες θα παραδοθούν σήμερα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκαναν το 4Χ4 – Ανοδικό σερί 10 συνεδριάσεων από FTSΕ 100
- ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Στα 7 εκατ. ευρώ τα EBITDA το 2024 – Πτώση 3% του τζίρου
- Eurobank: Με 4,843 ευρώ ανά μετοχή το squeeze out για το 100% της Ελληνικής Τράπεζας
- ΕΛΤΟΝ: Στα 2,6 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024, αυξημένα κατά 181%
- Interlife: Καθαρά κέρδη 11,77 εκατ. ευρώ το 2024 – Πρόταση για μέρισμα 0,2 ευρώ ανά μετοχή
- Πλαστικά Θράκης: Αύξηση τζίρου 7,2% το 2024 – Συνολικό μέρισμα 0,23 ευρώ ανά μετοχή
- Medicon: Στα 1,334 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024, μειωμένα κατά 7,56%
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Στα 354 εκατ. ευρώ τα έσοδα, στα 57,4 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις