Αναλυτικά, τόσο η εγχώρια όσο και η διεθνής επιβατική κίνηση ξεπέρασαν κατά 4,0% και 12,3% τα αντίστοιχα περυσινά μεγέθη
Η επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Αθήνας κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου 2024 ανήλθε σε 3,30 εκατ., αυξημένη κατά 9,7% σε σύγκριση με τα επίπεδα του Σεπτεμβρίου 2023.
Αναλυτικά, τόσο η εγχώρια όσο και η διεθνής επιβατική κίνηση ξεπέρασαν κατά 4,0% και 12,3% τα αντίστοιχα περυσινά μεγέθη.
Συνολικά, κατά τους πρώτους εννέα μήνες του έτους, η κίνηση του αεροδρομίου έφθασε τους 24,56 εκατ. επιβάτες, σημειώνοντας άνοδο της τάξης του 13,3%.
Η επιβατική κίνηση, τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, παρουσίασαν αύξηση της τάξης των 7,3% και 16,0% αντίστοιχα.
Ο αριθμός των πτήσεων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών κατά τη διάρκεια των εννέα πρώτων μηνών του 2024 ανήλθε σε 207.744, καταγράφοντας αύξηση της τάξης του 11,6% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2023.
Τόσο οι πτήσεις εσωτερικού όσο και οι διεθνείς πτήσεις σημείωσαν άνοδο κατά 5,2% και 16,6% σε σχέση με το 2023.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συμμαχία Πλαστικά Θράκης, Έλαστρον για τη ντομάτα
- Μαύρα μαντάτα κομίζει η Goldman Sachs για Wall Street και οικονομική ανάπτυξη ΗΠΑ, ευρωζώνης
- Απεβίωσε ο καθηγητής Γεώργιος Κορρές, 85 ετών
- Στον Μασούτη τα σούπερ μάρκετ Κρητικός
- ΑΑΔΕ: Μέχρι 30 Ιουνίου η υποβολή δηλώσεων φόρου πλοίων δεύτερης κατηγορίας
- Ευρωπαϊκοί Βωξίτες: Στάση εργασίας στα μεταλλεία του ομίλου Μυτιληναίου στη Φωκίδα για αυξήσεις μισθών
- Θεοδωρικάκος: «Έμπρακτη στήριξη στο αλουμίνιο, επενδύουμε ενεργά στη βιομηχανική κουλτούρα»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Πρώτος μήνας απωλειών για τον Stoxx το 2025 ο Μάρτιος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις