Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Προς την έξοδο η ομάδα Αχτσιόγλου – Σε τεταμένο κλίμα η συνεδρίαση των«6+6»

«Πιο εύκολο να ανέβουμε ένα βουνό παρά να παλέψουμε αυτόν τον βούρκο», δήλωσε ο Νάσος Ηλιόπουλος - Αποχωρεί η πλειοψηφία των μελών της Νεολαίας της Θεσσαλονίκης

Σε τεντωμένο σκοινί είναι οι ισορροπίες στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ενώ συνεχίζεται η συνεδρίαση της ομάδας «6+6», με το κλίμα να είναι βαρύ, δεδομένης κιόλας και της συνεχούς πτώσης του κόμματος στις δημοσκοπήσεις μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μάλιστα στην εισήγησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος, εκ των βασικών υποστηρικτών της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία του κόμματος, τόνισε πως «οι τελευταίες επιθέσεις σιγά – σιγά φτιάχνουν ένα κλίμα που μοιάζει με βούρκο».

Η πανελλαδική τηλεδιάσκεψη συνεχίζεται σε πολύ φορτισμένο κλίμα με τη συμμετοχή εκατοντάδων στελεχών σε μια εξαντλητική συζήτηση.

Σύμφωνα πάντως με την ΕΡΤ, οι αριθμοί των μελών, τα οποία υποστηρίζουν την παραμονή ή αποχώρηση μοιάζουν μοιρασμένοι.

Στην πολύωρη διαδικασία θα αποτυπωθούν κατευθύνσεις ως προς τις προθέσεις που έχει η ομάδα που κινείται γύρω από την κ. Αχτσιόγλου, ωστόσο, δεν θεωρείται βέβαιο ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Εν τω μεταξύ αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Νεολαίας της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται, μάλιστα, για την πρώτη συντεταγμένη αποχώρηση οργάνωσης νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu