Διεθνή

Τένις: Στις 15:00 ο μεγάλος τελικό Τζόκοβιτς – Αλκαράθ

Ο αγώνας γίνεται στο γήπεδο Philippe Chatrier

Μεγάλο παιχνίδι, μεγάλος τελικός στο τένις ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Στις 15.00 ώρα Ελλάδος αναμετρώνται οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Κάρλος Αλκαράθ για το ποιος θα πάρει χρυσό μετάλλιο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Σέρβος πρωταθλητής, μετά τις τρεις προηγούμενες αποτυχημένες παρουσίες του σε ημιτελική φάση Ολυμπιακού τουρνουά, κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά σε τελικό και θα διεκδικήσει το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο που λείπει από τη συλλογή του.

Από την άλλη, ο χαρισματικός Ισπανός στο ντεμπούτο του σε Ολυμπιάδα, έγινε ο νεαρότερος τενίστας στην ιστορία που προκρίνεται σε τελικό και θέλει να συνεχίσει την εκπληκτική εκκίνηση μιας λαμπρής καριέρας, προερχόμενος από τους δύο Grand Slam τίτλους σε Roland Garros και Wimbledon, τους τελευταίους δύο μήνες.

Ο τελικός ανάμεσα στους δύο κορυφαίους τενίστες θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (04/08) στο Philippe Chatrier και είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει περίπου στις 15:00 (ERT1), αμέσως μετά τον μικρό τελικό στο διπλό γυναικών (13:00).

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu