Νέα

Raycap Α.Ε.: Η κυρία Καλλίσστα Αποστολίδη πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος

Στη θέση του εκλιπόντος πατέρα και ιδρυτή μιας εκ των μεγαλύτερων ελληνικών πολυεθνικών εταιρειών στον βιομηχανικό κλάδο των τηλεπικοινωνιών

Στη θέση του εκλιπόντος ιδρυτή της εταιρείας Raycap Α.Ε., Κωνσταντίνου Αποστολίδη, o οποίος απεβίωσε στα τέλη Φεβρουαρίου του 2024, ορίστηκε η κυρία Καλλίσσα Αποστολίδη, κόρη του εκλιπόντος. Η κυρία Αποστολίδη ανελαβε πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος στο νέο διοικητικό συμβούλιο το οποίο ανασυγκροτήθηκε. Να σημειωθεί πως η κυρία Καλλίσσα ήταν μέχρι τώρα  αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Επίσης ορίστηκε νέο μέλος στο Δ.Σ. ο Παρασκευάς Κονδύλης. Μετά τις αλλαγές το νέο διοικητικό συμβούλιο της Raycap έχει ως εξής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της Raycap Κώστας Αποστολίδης

Η Raycap είναι μια βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας 100% ελληνικής ιδιοκτησίας, που κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των τηλεπικοινωνιακών και βιομηχανικών υποδομών - Διαθέτει επτά εργοστάσια σε Ελλάδα και εξωτερικό

Καλλίσσα Αποστολίδου, πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος
Κωνσταντίνος Σαμαράς, αντιπρόεδρος
Κωνσταντίνος Νεοκλέους, μέλος
Παρασκευάς Κονδύλης, μέλος

Η Raycap είναι μια βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας 100% ελληνικής ιδιοκτησίας και κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των τηλεπικοινωνιακών και βιομηχανικών υποδομών, παρέχοντας λύσεις βιομηχανικής προστασίας από υπερτάσεις, συνδεσιμότητας και διαχείρισης ενέργειας για τηλεπικοινωνίες.
Πρόκειται για μια εταιρεία με πολυεθνική εμβέλεια και με τα προϊόντα της να εξάγονται σε 50 χώρες, η οποία συνεχίζει σε αναπτυξιακή τροχιά, με την ίδια συνταγή της διαρκούς έρευνας και των επενδύσεων.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu